Overstapservice

Wil je wel overstappen naar RAPverzekerd.nl, maar zie je op tegen al dat geregel? Niet nodig. Met de GRATIS Overstapservice van RAPverzekerd.nl is overstappen echt eenvoudig. Alles wordt voor je gedaan, van opzeggen tot opnieuw afsluiten. Wij zorgen ervoor dat de bestaande verzekering naadloos aansluit op je nieuwe verzekering. Zo ben je nooit dubbel verzekerd.

Zelf alles regelen kan natuurlijk ook. Kijk hieronder wat het beste bij je past.

Ik machtig RAP

Ik stap over naar RAPverzekerd.nl en maak graag gebruik van de overstapservice.

Ik regel alles zelf

Regel je het oversluiten het liefst zelf? Geen probleem. Hieronder lees je hoe je dit doet.

Stap 1

Bereken je premie en sluit de verzekering af of vraag de offere aan.

 

Stap 1
Bereken je premie en sluit je nieuwe verzekering(en) af. Houd hierbij rekening met de vervaldatum van je huidige verzekering*

 

Stap 2
Vul de machtiging zo volledig mogelijk in.

 

Stap 2
Zeg je huidige verzekering schriftelijk op. Wij hebben hier een standaard opzegbrief voor je klaar staan. Je kunt natuurlijk ook zelf een brief schrijven.

 

Stap 3
Voeg als het kan de kopieën van de polissen bij en stuur dit samen met de machting via post of email naar RAPverzekerd.nl.

 

RAPverzekerd.nl
Postbus 315
8440 AH HEERENVEEN
info@rapverzekerd.nl

 

Zodra wij de machtiging hebben ontvangen, zeggen wij je verzekeringen op. De nieuwe verzekeringen bij RAPverzekerd.nl gaan direct in per vervaldatum van de oude verzekering.

 

Let op!
RAPverzekerd.nl ontvangt géén bevestiging van opzegging van je huidige verzekeringsmaatschappij. Deze bevestiging ontvang je zelf. Twijfel je, neem dan contact op met je verzekeringsmaatschappij of met RAPverzekerd.nl.

 

Tip!
Vanaf 2010 gelden er nieuwe afspraken voor het opzeggen van schadeverzekeringen (zoals een auto- of inboedelverzekering). Na de eerste contractsperiode (meestal 1 jaar) is je verzekering dagelijks opzegbaar met een opzegtermijn van één maand. Je kunt dus RAP besparen.