Een hypotheekadvies dat staat!

 

Persoonlijk, flexibel en altijd op zoek naar de juiste oplossing. Dat zijn de kenmerken van ons advies. Met meer dan 10 jaar ervaring is RAPverzekerd het juiste adres voor je hypotheek.   

 

Wat doen we?

Wij kunnen je helpen bij nieuwe aanvragen, verhogingen of aanpassingen. Ook als je een second opinion wilt, ben je bij ons aan het juiste adres. Vergelijken kost niets en kan veel opleveren!

Waar doen we dat?

Wij willen graag met je in gesprek! Dat kan bij ons op kantoor in Heerenveen of Leeuwarden, maar wij komen ook bij je thuis. Ook `s avonds kunnen we afspreken. Wij passen ons graag aan. 

Wat kost dat?

Ons eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Wij brengen nooit kosten in rekening voordat je daar nadrukkelijk toestemming voor gegeven hebt. Hoeveel dat is, hangt af van de werkzaamheden. Wil je alleen advies of moeten we het ook regelen? Tijdens het eerste gesprek zal blijken wat we voor je kunnen betekenen en wat de kosten daarvoor zijn. Onze dienstverlening en gemiddelde kosten vind je terug in ons dienstverleningsdocument.    

Waarom RAPverzekerd?

Een hypotheek is maatwerk en sluit je af voor lange tijd. De juiste keuze maken, is dan erg belangrijk. Wij kunnen die samen met je maken. Toch kunnen er veranderingen ontstaan in je situatie die je niet voorzien had. Daarom blijven we met je in gesprek gedurende de gehele looptijd. Dat hoort gewoon bij onze service.       

Neem gerust contact met ons op als je:

 

 een nieuwe woning wilt kopen
 rentevaste periode afloopt
 een second opinion wilt
 het idee hebt dat je huidige hypotheek niet meer aansluit op je wensen OF

 je wilt weten of je hypotheek ook goedkoper kan