Hoe werkt het ?

Als je een verzekering afsluit bij een tussenpersoon, bank of vergelijkingssite, dan zit in de premie provisie voor de bemiddeling. Dat zie je niet omdat de bemiddelaar dit ontvangt van de verzekeringsmaatschappij.    

Deze provise is een percentage (vaak meer dan 20%!!) van de premie. Dus hoe hoger de premie, hoe hoger de provisie. Dat betekent dat een tussenpersoon feitelijk meer verdient als je meer premie betaalt.     

Wij vinden dat onze beloning juist niet mag afhangen van de premie die je betaalt. Daarom doen wij het anders:

RAPverzekerd.nl ontvangt geen provisie van de verzekeringsmaatschappij. Daardoor is de premie bij ons een stuk lager. In plaats van een vergoeding per verzekering (provisie) vragen wij een vast bedrag per maand voor álle verzekeringen. Wij veranderen dus onze beloning in je voordeel, niet de verzekeringen!

De hoogte van onze vergoeding hangt af van de gewenste dienstverlening. Hoe meer je van ons verlangt hoe hoger de vergoeding. Dat is pas echt eerlijke dienstverlening.   

Bekijk hier ons serviceoverzicht.

Wij zijn dus niet alleen goedkoper, maar kunnen altijd eerlijk advies geven. Wil je een duidelijke uitleg, bekijk dan onderstaande video:

 

           Altijd de laagste premie!

           Eerlijk over wat wij verdienen!

           Echt onafhankelijk!

           Je bepaalt zelf de service 

 

 

Heb je na het bekijken van bovenstaande video nog vragen over ons concept? Bekijk de veelgestelde vragen of neem gerust contact met ons op via het contactformulier. Liever telefonisch contact? Bel dan 0513-610401 (lokaal tarief). Weten hoeveel je kunt besparen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan

Onderneem actie