Over RAPverzekerd

Wie zijn wij?
RAPverzekerd.nl is een zelfstandig verzekeringskantoor die het net even anders doet. RAP staat voor Revolutionair Assurantie Pakket, en dat is het ook. Wij bieden particuliere schadeverzekeringen aan met uitstekende voorwaarden en service. Maar wel tegen een veel lagere prijs dan je gewend bent.

Geen provisie
RAPverzekerd.nl ontvangt geen provisie van de verzekeringsmaatschappij, en dat zie je terug in de premie. In plaats van die vergoeding per verzekering vragen wij een vast bedrag per maand voor álle verzekeringen. Wij veranderen dus onze beloning in je voordeel, niet de verzekeringen! Voor een duidelijke uitleg bekijk hier onze film.


Onafhankelijk en toch samen
RAPverzekerd.nl is geen onderdeel van een bank of verzekeringsmaatschappij en is volledig onafhankelijk. Wij beschikken over alle wettelijk verplichte vergunningen en voldoen volledig aan eisen van de Wet op het financieel toezicht (Wft). Om u de beste verzekeringen te bieden, werken we samen met degelijke en betrouwbare partijen die hun sporen verdiend hebben. Dit zijn o.a.

Team van specialisten
Ons team bestaat uit enthousiaste mensen met jarenlange ervaring in de verzekeringsbranche. Wij doen waar we goed in zijn, namelijk verzekeren, maar dan wel op onze eigen manier. Een manier die past bij deze tijd. Want tijden veranderen, net als de wensen van onze klanten.


Onze gegevens zijn:
RAPverzekerd.nl
Postbus 315
8440 AH HEERENVEEN
info@rapverzekerd.nl
KvK: 01050500
AFM: 12040669
Kifid: 300.014883