Goedkope autoverzekering van RAP: zeer voordelig en altijd de beste deal

Met de goedkope autoverzekering van RAPverzekerd.nl kun je zorgeloos de weg op. En of je nu kiest voor WA, WA Beperkt Casco of WA Volledig Casco, de voorwaarden zijn altijd uitstekend. Waarom onze verzekering goedkoper is? Bij ons betaal je géén provisie over je verzekeringen.

Altijd de beste deal voor je autoverzekering

RAPverzekerd.nl vergelijkt jaarlijks je autoverzekering. Wij kijken naar de prijs, je dekking én naar de voorwaarden. Zo heb je altijd de meest passende verzekering voor de meest voordelige prijs. En dat ieder jaar weer! Zo kan het ook!

Voordelen van een goedkope autoverzekering via RAPverzekerd.nl:

goedkope Autoverzekering

  • Zeer scherpe premie
  • Jaarlijks zoeken wij opnieuw de beste deal
  • 2e gezinsauto korting
  • Alle aanvullingen ook zonder provisie bij te sluiten
  • Pechhulp in binnen- en buitenland

 Dekkingen en aanvullingen op je autoverzekering

Kies zelf de verzekering die bij je past. Je hebt de keuze uit drie verschillende basisdekkingen die je kunt uitbreiden met een aantal aanvullende modules.

WA autoverzekering
De WA verzekering is de meest eenvoudige basisdekking. Je voldoet hiermee aan je wettelijke verplichting en bent alleen verzekerd voor schade die je met je auto toebrengt aan een anderen.

WA + Beperkt Casco autoverzekering
Deze wat uitgebreidere dekking vergoedt ook een aantal schades buiten jouw schuld, zoals brand, diefstal, stormschade en schade door loslopende dieren. Vaak zonder invloed op je no claim.

WA + Volledig Casco autoverzekering (all risk)
Voor optimale zekerheid kies je de All Risk verzekering van RAPverzekerd.nl. Deze verzekering dekt bijna alles schades. Schade aan je eigen auto of die van een ander, ook als deze door jezelf is veroorzaakt. Heb je een vrij nieuwe en dus kostbare auto, dan is deze dekking bijna een must. Deze dekking is inclusief pechservice in het buitenland.

Deze basisdekkingen kun je aanvullen met de volgende aanvullende modules:

Ongevallen-inzittendenverzekering
Je gaat er niet vanuit dat er iets gebeurt. Maar mocht er iets gebeuren, dan zijn jij en eventuele inzittenden verzekerd. Wie zijn schuld het ook is, bij een ongeval betalen wij een vergoeding aan de inzitttenden of nabestaanden in geval van invaliditeit of overlijden.

Schade-inzittendenverzekering
Natuurlijk neem je ook de verantwoordelijkheid voor wie er bij je in de auto stapt. Deze verzekering is er voor jou en voor de passagiers. Het dekt alle schade na een ongeluk aan de bestuurder en alle inzittenden tot een maximum van € 1.000.000,-. Denk aan medische kosten die je niet door je ziektekostenverzekeraar vergoed krijgt. Ook schade aan kleding en bagage krijg je vergoed.

Verkeersrechtsbijstand
Of je nu op de fiets zit, loopt of in de auto zit. Hoe je deelneemt aan het verkeer maakt niet uit, je bent altijd verzekerd. Met deze aanvullende module ben je, waar je ook bent en welke rol je als verkeersdeelnemer ook hebt, altijd verzekerd van uitstekende rechtsbijstandshulp. Ook je gezin is verzekerd.

Meer weten?

Je autoverzekering wordt dankzij pakketkortingnog goedkoper wanneer je meerdere verzekeringen via RAPverzekerd afsluit. Bekijk al onze goedkope verzekeringen. Meer weten over onze goedkope autoverzekering? Neem vrijblijvend contact met ons op. Direct uitrekenen hoeveel je kunt besparen? Bereken dan online je premie.